Top
+383 44 54 64 53

Informacioni i kontaktit

“Ne gjithmonë kujdesemi seriozisht për klientët”

Adresa:

Rruga B, Hyrja C15/10 Nr.2 Mati 1
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

E-mail:

info@kerveshi.com

Telefoni:

+383 44 54 64 53

Orët e punë:

E hënë – E premte: 08.30 – 17.00
Të shtunën dhe të dielën: E mbyllur

Na Dërgoni mesazh